Wintersport     
La Plagne Dorpen

Wist je dat...  
Belle Plagne voor een groot gedeelte is ingericht  voetgangersgebied? De auto's worden geparkeerd in een aantal ondergrondse garages zodat je in alle veiligheid en rust kunt wandelen in het dorp. 

Belle Plagne  

Sfeervol skidorp LaplagneDit recent gebouwde skidorp ademt een
authentieke sfeer uit. Een belangrijk aandeel hierin vormt de toepassing van de  traditionele architectuur uit de streek en de  lokale materialen die gebruikt zijn om Belle Plagne tot een sfeervol skioord te maken.

De chaletachtige en dorpse stijl waaruit het kleine Belle Plagne is opgebouwd vormt, vooral in de winter, een perfect geheel met de omringende omgeving.

Door haar kleinschaligheid is het aantrekkelijke en luxe aandoende Belle Plagne bovenal een onspannen en familievriendelijke wintersportbestemming. 

Chalets & appartementen 

Wintersport Accommodatie dichtbij de pistes in Belle Plagne, waaronder ook Appartementen en Residences
van Chalet.nl.                             

Kleinschalige après ski

Net als Plagne Centre kent ook het populaire Belle Plagne een gezellige après ski, alleen wat kleinschaliger. Voor wintersporters die op zoek zijn naar een nog actiever nachtleven is een kort ritje met de shuttlebus voldoende
om te genieten van de après ski in Plagne Centre.

In het centrum van het skidorp is, naast voldoende cafe's en restaurants, ook een overdekt winkelcentrum te vinden.
Andere voorzieningen in Belle Plagne zijn onder meer een fitnesscentrum en een bowlingbaan.


  

                 ..
 
Copyright © 2012 - 2019 www.la-plagne.nl.
All Rights Reserved.
     Accommodatie
 
. 
Skischool
Er is o.a. een ESF gecertificeerde Ski School in het centrum van Belle Plage. Er wordt ski- en snowboard les gegeven aan zowel kinderen als  volwassenen.