Wintersport     

Montchavin  

Skivakantie in chaletdorpHet van oorsprong agrarische dorp Montchavin is sinds 1972 onderdeel van La Plagne. Het op een hoogte van 1250 m gelegen Montchavin werd toen uitgebreid met een aantal kleinschalige voor- zieningen. 

Tegenwoordig is het goed toeven in het rustige dorp dat haar oorspronkelijke charme heeft weten te behouden, mede dankzij de strikte bouwvoorschriften die gelden voor Plagne Montchavin. 

Kindvriendelijk skidorp
Montchavin is een perfecte wintersport locatie voor het hele gezin. Het dorp staat dan ook bekend om de perfecte voorzieningen voor (kleine) kinderen en heeft zelfs een accreditatie gekregen van de Franse overheid voor de kwaliteit van de kinderopvang.

Chalets en appartementen
Je hebt de keuze uit verschillende wintersport chalets en appartementen, meestal in het centrum van het pitoreske Montchavin, op loopafstand van de pistes. 


Familie wintersport in Plagne Montchavin

Après ski in
Montchavin
In Montchavin vind je een discotheek, het populaire café Camp de Base en ongeveer tien restaurants. In het    nabijgelegen Les Coches is nog meer vertier te vinden. De dorpen Montchavin en Les Coches zijn verbonden via een aantal skiliften en een shuttle bus.


..
 
Copyright © 2012 - 2019 www.la-plagne.nl. All Rights Reserved.