Wintersport     
La Plagne Dorpen


Wist je dat...  
Plagne Villages en Plagne   Soleil voornamelijk bestaan uit kleinschalige appartementen die mooi    afgewerkt zijn in een traditionele chaletstijl? 

Plagne Villages-Soleil 

La Plagne ChaletsPlagne Villages is een van de oudere dorpen in het skigebied, terwijl Plagne Soleil pas gebouwd is in 1990. Beide dorpen bieden een prachtig panorama op het Franse winterlandschap.

Net als in Plagne 1800
zijn er veel natuurlijke materialen gebruikt bij de bouw van de karakteristieke chalets. Het geeft Plagne Villages en Plagne Soleil
een warme en charmante aanblik.

Kleinschalig op wintersport

De mooi gelegen dorpen zullen vooral de liefhebbers van een rustige en kleinschalige skivakantie aanspreken. Voor de wintersporter die op zoek is naar meer vertier ligt het  levendige Plagne Centre op een paar minuten reizen met een comfortabele cabinelift. De verbinding tussen de twee dorpen is open tussen 08.00 uur en 01.00 uur.
 
Chalets, appartementen & Studio's
Een selectie van wintersport accommodatie in Plagne Soleil, en een résidence in Plagne Villages, gebouwd in de traditionele regionale stijl. Nog meer chalets en voordelige appartementen in de beide dorpen. 

Après ski in Plagne Villages/Soleil
Het uitgaansleven in Plagne Villages stelt niet veel voor in vergelijking met, bijvoorbeeld, Plagne Centre. Het skidorp beschikt over vier restaurants en een cafe. Ook in Plagne Soleil is het uitgaansleven beperkt en speelt zich voornamelijk af bij het populaire Le Monica's Pub. Verder zijn er in Soleil drie restaurants en een pizzeria. Beide dorpen beschiiken over een kleine supermarkt. 
    Wintersportvakantie in La Plagne
..
 
Copyright © 2012 - 2019 www.la-plagne.nl. All Rights Reserved.